دستگاه تقطیر، عرقگیر و گلاب گیر

آموزش کار کردن با دستگاه عرق گیر با کندانسور آبی

کار کردن با دستگاه عرق گیر با کندانسور آبی

ما در این محتوا سعی کرده ایم هم بصورت ویدیویی و هم بصورت متنی برایتان درباره کار کردن با دستگاه همراه با کندانسور آبی بپردازیم. تا انتها با ما همراه باشید و نظراتتان را در انتهای محتوا برایمان بگذارید و اگر مایل به خرید دستگاه های تقطیر (دستگاه عرق گیر) بودید وارد شوید و قیمت های ما را مشاهده و مقایسه کنید.


مراحل تهیه عرق و گلاب و استفاده از دستگاه های عرق گیر بسیار ساده است؛ کافی است طبق مراحل زیر عمل کنید و با خیال آسوده عرق مورد نظرتان را تهیه کنید. پیشنهاد ما به شما دستگاه عرق گیر یا دیگ و نیچه ۴۰ لیتری است که هم برای مصارف خانگی و هم برای فروش عرق یا گلاب می توانید از آن استفاده کنید.

مرحله اول : محتوا و نسبت آن ها در ظرف

نسبت محتوای داخل دیگ باید نسبتی حدود ۱ به ۲.۵ داشته باشد و تا نزدیک دسته دیگ باید آن ها را پر کنیم و درب دیگ را محکم سفت کرده و می بندیم. اما برویم سراغ ادامه کار :

مرحله دوم : ورود بخار به کندانسور آبی

بخار تولید شده از دیگ شما وارد شیلنگ شده و به قسمت بالای کنددانسور آبی دستگاه وارد می شود.  (دقت کنید که باید داخل کندانسور را باید با یخ یا مخلوط آب و یخ پر کنید)

مرحله سوم : تبدیل بخار به عرق (مایع) از طریق عبور دادن آن از کندانسور آبی

بخاری که وارد کندانسور شده بود ازداخل لوله درون آن جریان پیدا می کند و از میان سرمایی که داخل کندانسور وجود دارد منتقل می شود و به پایین آن می رسد؛ جایی که محل خروج عرق تهیه شده شماست.

مرحله آخر : خارج کردن آب کندانسور از خروجی پایین ظرف کندانسور

آب و یخی که در ظرف کندانسور ریخته اید نیز از خروجی دیگری که در پایین ظرف وجود دارد خارج می شود. در واقع زمانی که آب موجود در ظرف گرم شد می توانید به راحتی اقدام به خارج کردن آب آن کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید